Ledende leverandør av lekeplasser, skole- og barnehagemøbler

Unike møbler og lekeplasser til unike barn

UNIQA er spesialist på å skape unike lekemiljø i barnehager, skoler og hvor ellers barn oppholder seg. Som en av Norges ledende leverandører av lekeplasser og møbler til barnehager og skoler, får du unike møbler og lekeplasser som vil skape stor glede hos barna.

Flere prestisje prosjekter

UNIQA har vært involvert i en rekke nye og spennende barnehageprosjekter. Du kan lese om et utvalg av dem på referansesiden.

I 2009 pusset UNIQA opp "Norges Styggeste Barnehage" på TV3 programmet "Norges Styggeste Rom", og i 2011 bidrog vi på TV2s Ønskedrømmen hvor vi leverte møbler til en nedslitt barneavdeling på Elverum Sykehus.

Treningspark og utemiljø

UNIQA er ikke bare lekeplasser og møbler. Du finner også et unikt sortiment innen utendørs trening med vårt "UNIQA Treningspark" konsept.

Les mer om treningspark her!

Du finner også et stort utvalg av naturlekeplasser og andre urbane utemøbler.

Spesialist på unike lekemiljø

Med egne arkitekter og lang erfaring fra bransjen, kan vi hjelpe deg med å finne fram til den lekeplassen, utemiljøet eller skole- og barnehagemøblene du trenger. Vi kjenner våre produkter godt og har mye erfaring med å løse utfordringer i barnehager, skoler og andre institusjoner.

En av Norges ledende leverandører

UNIQA AS er en dynamisk og hurtigvoksende virksomhet med dansk eierskap, hovedkontor i Sandnes og salgskontor i Oslo. UNIQA AS er kjent som Norges dyktigste leverandør av ute- og innemiljøer til barnehager, skoler og andre steder små barn oppholder seg. Siden 2007 har vi skapt unike lekemiljøer.

For UNIQA er miljø viktig, derfor er vi sertifisert som Miljøfyrtårn, noe som også gjelder mange av våre kunder.

Gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres lekeplass- eller treningsparkløsning, før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten før dere tar en viktig beslutning.


Bestill gratis løsningsforslag på lekeplass her!