Klatrepark

Klatrepark

Den ultimate motoriske utfordringen på lekeplassen

Her finner du alle typer klatrestativ, klatretårn og hele klatreparker til skoler, barnehager, kommuner og alle andre typer institusjoner. Alt fra naturlige tarzanbaner med tau og trestammer, til mer moderne klatreapparater i alle regnbuens farger.

Klatreparker fra UNIQA skaper stor glede hos barna. Lekeplassen blir forvandlet til en fargerik oase dere barna kan utfordre sine motoriske evner i armgrep og taustiger, balansere på trestammer og taubroer og ha det gøy sammen.

Stort sortiment av klatreparker

UNIQA har samlet Norges største og mest verdiskapende sortiment av klatrestativer og klatreapparater slik at du kan sette sammen en klatrepark som passer din skole, barnehage eller annen institusjon. Du finner klatreapparater i alle prisklasser med en kvalitet som alltid er i toppklasse. Med hjelp fra oss får du den optimale klatreparken tilrettelagt etter dine ønsker, behov og budsjetter.

Etter at behovene dine er spesifisert, vil våre landskapsarkitekter utarbeide en gratis, uforpliktende og unik klatreløsning for dere, som vil bli presentert ved hjelp av 3D tegninger eller video. Så snart det foreligger en underskrevet avtale, setter vi i gang med arbeidet. Når prosjektet er ferdig montert og overlevert til dere, følger vi løpende opp på hvordan den nye klatreparken fungerer. Vi tilbyr også en vedlikeholdsavtale, hvis du ønsker det.
 

Med klatrepark fra UNIQA vil dere få:

  • En unik og sikker løsning – Norges største og mest verdiskapende sortiment.
  • Ekstremt høy lekeverdi – mulighet for en fargerikt klatrepark med uendelige muligheter
  • Utfordringer – barna blir utfordret motorisk og intellektuelt.
  • Sparing og rådgivning – UNIQA har egne rådgivere, landskapsarkitekter og erfarne montører.
  • Gratis prisoverslag – få utarbeidet profesjonelle 3D tegninger og få et komplett bilde av hvordan klatreparken vil se ut.

Spillemidler til klatrepark

Spillemidler fordeles hvert år til bygging og rehabilitering av anlegg for idrett og fysisk aktivitet. Klatrepark er en av flere typer idrettsanlegg hos UNIQA hvor du kan søke om slike midler. Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning i søknadsprosessen.

Les mer om spillemidler og søknadsprosessen her!

Gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten før dere tar en viktig beslutning.

 

Bestill gratis løsningsforslag på klatrepark her!

 
Bruk synkende rekkefølge

59 artikler

Bruk synkende rekkefølge

59 artikler