Ballbinger

Ballbinger

Mer mosjon og bevegelse med multibane

Med de modulære ballbingene fra UNIQA kan barna utøve mange ulike idretter på langs og på tvers. Du kan for eksempel kombinere en fotballbane med basketball og håndball, eller sette opp en klatrevegg og elektronisk vegg. Mulighetene er mange og kan tilpasses alle akkurat ditt uteområde. Ballbingene kan suppleres med skøytebane, trampoliner, scene, pannabane, lekeplass og mye mer. Bare fantasien setter grenser.

Ballbinge - naturlig sentrum i skolegården

Med kravet om minst 45 minutter idrett, mosjon og bevegelse om dagen, har du et stort behov for gode utendørsarealer. Hvorfor ikke investere i en ballbinge som naturlig blir et aktivt sentrum i skolegården? Ta gjerne kontakt med oss og få designet et løsningsforslag av våre landskapsarkitekter – helt gratis og uten forpliktelser.

Med multibaner fra UNIQA, utviklet i samarbeid med DBU, kan du oppnå:

  • Bevegelse og mosjon – flere muligheter for bevegelse og mosjon i skolegården
  • Støydempende vegger – UNIQAs ballbinger har de beste støydempende veggene på markedet, og holder det meste av støy inne på banen
  • Sosialt samlingspunkt – et opplagt sted for barna å møtes i friminuttene
  • Kombinasjon av flere idretter – Kombiner for eksempel fotball, basketball og håndball på én bane
  • Bruk i undervisningen – med en elektronisk vegg på ballbingen, kan området også brukes i undervisningen

Oppmuntring til mosjon og bevegelse

Ballbingen kan leveres med kunstgress eller gummidekke, sikre underlag som tåler mye og er enkle å vedlikeholde. Du vil skape et naturlig samlingspunkt i skolegården som vil oppmuntre til mer bevegelse og mosjon i barnas hverdag. Vi ønsker det beste for våre barn, både våre egne barn og de rundt oss i hverdagen. En investering i barnas hverdag vil lønne seg i det lange løp.

Spillemidler til ballbinger

Spillemidler fordeles hvert år til bygging og rehabilitering av anlegg for idrett og fysisk aktivitet. Ballbinger er en av flere typer idrettsanlegg hos UNIQA, f.eks. klatrepark, hvor du kan søke om slike midler. Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning i søknadsprosessen. Les mer om spillemidler og søknadsprosessen her!

Gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten før dere tar en viktig beslutning.

Bestill gratis løsningsforslag på ballbinge her!