Podier

Podier

Podier – få flotte scener eller mulighet for konstruksjonslek

Podier er med på å gjøre hverdagen spennende og dere får med den riktige løsningen, et miljø som er mer lekent. Podier tiltrekker naturlig barns oppmerksomhet og har mange kombinasjonsmuligheter med forskjellig former, høyder og funksjoner. Flere finnes også med oppbevaringsplass.

Still krav til de rette overflater og få et godt inneklima. Våre podier finnes med tepper og linoleumsoverflate, Vi har også myke skumpodier som finnes I forskjellige slitesterke trekk av stoff eller kunstlær.

Bygg opp flotte podier eller bruk podier i den daglige leken. Podier er i seg selv gode til å lage anderledes lekesoner i flere nivåer. De fås i mange figurative design og kombinasjonsmuligheter er uendelige.

Med podier fra UNIQA får dere:

 • Konstruksjonslek – ved å velge podier med hjul eller av skum, kan barnene selv være med på å bygge en scene med podier.
 • Lekesoner – innred rommene I flere nivåer.
 • Mange kombinasjonsmuligheter – podiene finnes I forskjellige former, høyder og funksjoner.

 

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10 for mer informasjon.

 
Bruk synkende rekkefølge

107 artikler

 • 9470690.jpg

  Rulleskuff

  Varenr.: 9470690

  kr 2 565
 • 9470691.jpg

  Materialekasse

  Varenr.: 9470691

  kr 1 830
 • 9470692.jpg

  Skjerm, smal

  Varenr.: 9470692

  kr 610

Bruk synkende rekkefølge

107 artikler