Pedagogiske møbler

Pedagogiske møbler

Pedagogisk møbler – gir barn verktøy til å erobre verden

Rommenes innredning og møblering skal inspirere barn til å eksperimentere og utforske, så de vil tilegne seg ny kompetanse. Med UNIQAs pedagogiske møbler kan det skapes rom i rommet, med mulighet for lek i soner. Møblene vil utfordre barnas sanser og trene de motoriske evnene. Det gir bedre rammer for læring, utvikling, trivsel og sunnhet, samt et bedre arbeidsmiljø for de voksne.

I forbindelse med utforming av innredningen, er det viktig at man har tenkt på alle aspekter, så barna møter så mange utfordringer som mulig via spennende, mobile og fleksible møbler. Sats gjerne på at møblene varierer fra rom til rom.

Vårt spennende sortimentet inneholder blant annet klatrevegger, hygge og sansemøbler, veggelementer og innendørs lekesoner. Dette medvirker til et godt estetisk og fysisk miljø for barna, som vil stimulere og utvikle dem.

Alle våre pedagogiske møbler er fremstilt I PEFC sertifisert tre av beste kvalitet og overholder all gjeldene lovgivning om avgassing av formeldahyd mm. Dette er med på å sikre barn og voksne best mulig miljø.

Med pedagogiske møbler fra UNIQA vil dere oppnå:

  • Motorisk trening – invester f.eks i klatrevegg, det vil utvikle barnas motoriske evner.
  • Utforming av barns sanser – våre hygge og sansemøbler stimulerer alle sanser.
  • Topp kvalitet – alle våre møbler er av beste kvalitet.
  • Et spennende barneunivers – barn blir inspirert til utforskning og eksperimentering.
  • Godt barnemiljø – både estetisk og fysisk.

 

Hvis dere ønsker inspirasjon, har vi mange gode referanser.

 

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag, som vil visualisere deres løsning før dere  tar en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10 for mer informasjon.