Støydemping

Støydemping

Støydemping – skap gode akustiske rammer

Barn og voksne i barnehage og skoler er meget utsatt for støy i dagligdagen, og uten mulighet for å umiddelbart fjerne støykilden. Det er derfor viktig å tenke på støydemping som skaper gode akustiske rammer, senker støynivået og gir bedre arbeidsmiljø.

Minimer så mange harde lydreflekterende veggflater som mulig ved å dekke dem med veggabsorbenter. Ved hjelp av blant annet skillevegger og akustiske bilder, vil det skapes et lavere og mer behagelig lydmiljø i hele rommet. Dere kan også velge møbler med støydempende overflater.

Ved å plassere akustiske bilder og akustisk skillevegger i soner med høy aktivitet, er det mulig å kontrollere lyden, så den ikke forplanter seg til resten av rommet. Med skillevegger er det også mulig å skape rom i rommet, og derved dele barnene opp i mindre grupper. Det gir mer ro og skaper soner, hvor det er mulighet for fordypning.

Vi arbeider med de beste materialer innenfor støydemping. Dere kan velge å kombinere støydemping med læring og lek. Hvis du arbeider i temaer, kan du skape flotte visuelle og lærende miljøer. Det sikrer en rød tråd og et ensartet inntrykk. F.eks skogtema til å få skogen innenfor.

Dere vil med støydemping fra UNIQA oppnå:

  • Gode akustiske rammer – unngå at lyd blir kastet rundt I rommet.
  • Lavere støynivå – mindre støy gir rolig omgivelser.
  • Bedre arbeidsmiljø – få større arbeidsglede og mindre sykefravær. 

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag, som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10 for mer informasjon.

 
Bruk synkende rekkefølge

16 artikler

Bruk synkende rekkefølge

16 artikler