Vipper

Vipper

Vipper – klassiske og naturlige lekeredskaper

Barn føler sin egen vekt når de bruker en vippe. Fornemmelse av sin egen vekt konstant skiftende, kan nesten føles som de svever. Øyekontakt mellom barna, og den unike følelsen av å bevege seg opp og ned, gjør dette til en aktivitet som barn vil utføre om igjen og igjen.

Bortsett fra våre klassiske vipper, tilbyr vi også en rekke andre typer. Disse typene er skulpturelle og håndlaget hos oss. Disse vippene avspeiler allsidighet med et uttrykk fra naturen, perfekt og morsomt tilskudd til lekeplassen.

Med vipper fra UNIQA vil dere oppnå:

  • Naturlig samarbeid mellom barna – barn lærer å samarbeide på en naturlig måte 
  • Minimalt vedlikehold  våre vippe er fremstilt av Robiniatre og har lang levetid.
  • Fysiske og psykiske utfordring  når barn sparker fra, utfordrer de fysikken, og det krever mot å komme opp i luften.

Våre naturlekeplasser er fremstilt av Robiniatre. Det er Europas sterkeste tresort og kan brukes uten kjemisk beskyttelse. Dette betyr at lekeplassutstyret kan brukes uten kjemisk behandling, og samtidig har lang levetid.

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag, som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10  for mer informasjon.
Bruk synkende rekkefølge

48 artikler

Bruk synkende rekkefølge

48 artikler