Sandkasser

Sandkasser

Sandkasser - en naturlig del av lekeplassen

Sandkassen er en klassiker på lekeplassen som barn aldri blir lei av. Barn elsker å leke med sand og bygge deres egne sandslott, tunneler, byer - det er bare fantasien som setter grenser. Kroppen er sammensatt av flere sanser, og det er viktig for barn å utforske og utviklene sansene sine. Med sandkasser inspirerer du barna til å bruke sansene i et lekemiljø som inviterer til å grave fingrene dypt i sanden og la fantasien bestemme hva som skal skje.

Store og små sandkasser i tre

Her finner du alt fra de tradisjonelle, firkantede sandkassene i tre, til store sandkasser med plass til lekehytter, klatretunnel, sandkassebord og mye mer. Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg å finne den sandkasseløsningen som passer best til lekeplassen i din skole, barnehage eller annen institusjon.

Med sandkasser fra UNIQA skaper dere:

  • Naturlige omgivelser - et naturlig lekeapparat med miljøvennlig Robinia tre
  • Samarbeid mellom barna - barna lærer å samarbeide, noe som gjør leken enda kjekkere
  • Utfoldelse av kreativitet - en sunn og naturlig erstatning for elektroniske leker
  • Kvalitet i verdensklasse - vi stiller store krav til kvalitet, og kan med garanti sikre dere lang holdbarhetstid på sandkassen

Sandkasser i robust Robinia-tre

Naturlekeplassene er laget av Robinia-treet, som er europas sterkeste nøttetre. Det kan brukes uten kjemisk beskyttelse, som betyr at den kan være del av lekeplassutstyr uten behandling og fremdeles ha lang holdbarhet. Husk at vi alltid er klar til å gi deg gratis profesjonell rådgivning ut i fra ditt behov.

 

Trenger du hjelp til å finne rett sandkasse? Kontakt oss her!

 

 
Bruk synkende rekkefølge

8 artikler

Bruk synkende rekkefølge

8 artikler