Lekehus

Lekehus

Lekehus – en naturlig del av lekeplassen

Velg det riktige lekehuset til lekeplassen deres, hvor barns fantastiske fantasi kan slippe fri. Alle våre lekehus er fremstilt av Robiniatre og vi sikrer at dere får et produkt av beste kvalitet. UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et gratis løsningsforslag, ut fra deres ønsker og behov. Gi et lekehus mer verdi med f.eks en løsning på stylter og med en sklie.

Med et lekehus fra UNIQA vil dere oppnå:

 • Kreativitet og ideproduksjon  ingenting er viktigere enn lek og fantasi for et barn. Det viser muligheter og ideproduksjon.
 • Minimalt vedlikehold  kan motstå vind og vær.
 • Naturlig miljø – naturlige lekehus i naturlige miljøer, i verdens sterkeste Robiniatre.

Våre naturlekeplasser er fremstilt av Robiniatre. Det er Europas sterkeste tresort og kan brukes uten kjemisk beskyttelse. Dette betyr at lekeplassutstyret kan brukes uten kjemisk behandling, og samtidig har lang holdbarhet.

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag, som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10  for mer informasjon.
Bruk synkende rekkefølge

22 artikler

 • 25973 Agernhuset

  Lekehytte

  Varenr.: 25973

 • 25969 Legehus

  Butikk

  Varenr.: 25969

 • 10479 Tipi

  Tipi

  Varenr.: 10479

Bruk synkende rekkefølge

22 artikler