Huskestativ til lekeplassen

Husker – barnas favoritt

Husker er en av de mest populære lekene gjennom tidene. UNIQA har husker til alle, store og små. Her finner du fuglehusker, babyhusker og dekkhusker. De nye fugleredehuskene er et eventyr for sansene og verdens mest behagelige huske. Husker skaper glede og bør være en del av enhver lekeplass.

Vi har Norges største og mest spennende utvalg av husker, og lager en løsning som passer perfekt til dere. Vi har husker i alle prisklasser og til alle forhold, noe som sikrer dere den perfekte løsning.

Med husker fra UNIQA får dere:

  • Husker for rullestolbrukere – våre husker for funksjonshemmede er meget populære og hos oss er brukervennligheten satt i høysete.
  • Fleksibilitet på lekeplassen  ubegrenset med løsninger til deres lekeplass.
  • Kvalitet i verdensklasse – vi stiller store krav til kvalitet og kan garantere lang levetid.
  • Unikt design – et unikt utseende som er spesielt tilpasset til deres lekeplass.

Våre naturlekeplasser er fremstilt av Robiniatre. Det er Europas sterkeste tresort og kan brukes uten kjemisk beskyttelse. Dette betyr at lekeapparatene kan brukes uten kjemisk behandling og har lang holdbarhet.

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag, som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10  for mer informasjon.
Bruk synkende rekkefølge

26 artikler

Bruk synkende rekkefølge

26 artikler