Hinderløype

Hinderløype

Hinderløyper – psykomotorisk utvikling gjennom lek

Klatring, balansering og gymnastikk, er vesentlige elementer i den psykomotoriske utviklingen hos barn gjennom lek. Vi vet at barns fantasi skaper leken, men det gjør også rammene rundt dem. Barn elsker hinderløyper og klatreparker med den riktige sammensetningen av utfordringer. De lærer ved f.eks å balansere på en smal overflate, og ved å kikke ut i stor høyde. Alle disse utfordringene lærer barna å samarbeide og å være modige. Finner du ikke en løsning her, kontakt oss, så bygger vi en unik hinderløype som passer til deres ønsker og behov. UNIQAs hinderløyper er en naturlig del av lekeplassen.

Med hinderløyper fra UNIQA får dere:

  • Naturlige omgivelser  flotte hinderløyper av naturlig og miljøvennlig Robiniatre.
  • Samarbeid mellom barna  barn lærer å samarbeide fysisk og psykisk med denne type lek.
  • Kvalitet i verdensklasse – vi stiller store krav til kvalitet og kan garantere lang levetid.
  • Unikt design – vær med på å skape et inspirerende og unikt design på lekeplassen.

Våre naturlekeplasser er fremstilt av Robiniatre. Det er Europas sterkeste tresort og kan brukes uten kjemisk beskyttelse. Dette betyr at lekeplassen kan brukes uten kjemisk beskyttelse, og har lang levetid.

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag, som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10  for mer informasjon.

 
Bruk synkende rekkefølge

43 artikler

Bruk synkende rekkefølge

43 artikler