Natur lekeplasser - Sik Holz

Natur lekeplasser - Sik Holz

Perfekt lekeplass for barnehager og skoler

Ønsker du en naturlekeplass med fantastiske leketårn, taubaner, hinderbaner, trehus og husker? En lekeplass som komplimenterer naturen rundt barnehagen eller skolen? Barn har en fantastisk fantasi. Med de rette omgivelsene, kan du slippe barna fri. I en naturlekeplass vil de blomstre og leke i ett med naturen. Her finner du det største utvalget av naturlekeplasser laget av det kompakte Robinia-treet. Med hjelp fra oss kan du kombinere flere tremoduler slik at barna får fantastiske muligheter til å bli utfordret, både motorisk og intellektuelt, på en kompromissløs og sikker lekeplass.

Naturlekeplass som tåler vær og vind

Naturlekeplasser fra Sik Holz er estetiske og har bedre motstandsdyktighet mot vær og vind enn mange andre typer materialer. Robinia-treet er den tresorten i verden som har lengst levetid etter kontakt med jorden. Utallige kombinasjonsmuligheter gjør at naturlekeplassene kan settes sammen helt etter dine ønsker og behov. Du kan også velge en ferdiglaget løsning. Det viktigste er at du får en lekeplass tilpasset din barnehage, skole eller annen institusjon etter dine ønsker.

Med en naturlekeplass fra UNIQA vil du få:

  • En sterk naturlekeplass – Robinia-treet er motstandsdyktig mot vær og vind.
  • Ekstremt høy lekeverdi – muligheter for blant annet leketårn, taubaner og hinderløyper.
  • Utfordringer – barna vil bli utfordret både motorisk og intellektuelt.
  • Sparing og rådgivning – UNIQA har egne rådgivere, landskapsarkitekter og erfarne montører.
  • Gratis prisoverslag – få utarbeidet profesjonelle 3D tegninger og få et komplett bilde av hvordan naturlekeplassen vil se ut.

Alle naturlekeplassene blir bygget i henhold til NS/EN1176 og er TUV godkjent. Alle sikkerhetskrav overholdes, slik at barna kan leke trygt. Det er mulig å opprette en serviceavtale med årlig gjennomgang.

Gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres naturlekeplass før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten før dere tar en viktig beslutning


Bestill gratis løsningsforslag på naturlekeplass her!